Bagaimana Menyiapkan Sup sawi putih dengan bebola ikan Anti Gagal

Masih mencari inspirasi untuk membuat Bebola Ikan Sup Mustard Putih menggunakan penyepit unik dalam beberapa langkah mudah? Pengguna Internet sudah terbiasa melihat, contohnya, maklumat tentang imej yang mereka gunakan di Internet pada telefon bimbit mereka. Dan kali ini, saya akan kongsikan dengan anda langkah-langkah cara membuat resepi Sup Sawi Putih Bebola Daging Ikan Malang supaya betul-betul tak susah dan senang. Jika tidak diproses dengan betul, hasilnya juga tidak akan licin dan sedap. Malah, sup sawi putih dengan bebola daging ikan yang lazat harus mempunyai rasa dan aroma yang boleh membangkitkan selera.
Terdapat beberapa perkara yang masuk ke dalam rasa Sup Bebola Daging Ikan Sawi Putih, daripada jenis bahan sehinggalah kepada pilihan bahan segar dan cara penyediaan dan penyajiannya. Jangan risau jika anda ingin membuat sup sawi putih dengan bebola ikan yang lazat di suatu tempat, kerana jika anda sudah tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Di bawah adalah gambar Sup Sawi Putih dengan Bebola Daging Ikan yang boleh anda jadikan inspirasi.
Jumlah hidangan yang boleh dihidangkan untuk membuat sup sawi putih dengan bebola daging ikan ialah 3 orang. Oleh itu, pastikan bahagian ini mencukupi untuk anda dan orang tersayang.
Sup sawi putih dengan bebola daging ikan juga mengambil masa kira-kira 20 minit untuk dibuat.
Nah, kali ini kita akan cuba membuat sup sawi putih menggunakan bebola ikan DIY di rumah. Dengan memastikan bahan-bahannya mudah, hidangan ini dapat membantu menyihatkan badan kita. Dengan 8 bahan dan 5 langkah memasak, anda boleh membuat Sup Sawi Putih dengan Bebola Daging Ikan. Berikut adalah langkah-langkah memasak.
#goldenapron2020 #week28 Ini sebenarnya kenaikan gaji untuk adik saya kerana dia sudah sedar diri sekarang. Hidangan ini adalah hidangan hariannya selama 44 hari berkurung. Sabar, kakak. ⁇
Bahan-bahan dan Rempah-rempah untuk Sup Bebola Sawi Putih:
- 3 biji sawi putih
- 1 batang lobak merah
- 3 ulas bawang putih
- 1 biji bawang besar
- 1 sudu besar lada hitam yang dikisar
- Hanya 3 ekor ikan selayang yang ditangkap
- 500 ml
- 2 sudu besar minyak sayuran
Arahan langkah demi langkah untuk membuat Sup Mustard Putih dengan Bebola Daging Ikan
- Panaskan minyak dalam periuk. Tumis bawang besar, bawang putih dan lada hitam.

- Kemudian masukkan air. Tunggu air mendidih.

- Masukkan sayur sawi dan lobak merah.

- Tumbuk isi ikan. Kemudian putar bentuk bulat.

- letak sup. Tunggu sehingga sayur empuk dan isi ikan siap. Masukkan garam dan perisa Ajinomoto jika suka. sedia. ⁇

seperti? Betul ke? Cara membuat sup sawi putih dengan bebola daging ikan yang boleh anda buat di rumah. Semoga ini berguna dan bersenang-senang!