Langkah Mudah untuk Membuat Kulit Karipap Lembut, Sedap dan Rangup (Sukatan Cawan), Lezat

Licin, lazat Ö‡ kulit kari rapuh (saiz cawan)

Adakah anda sedang mencari idea untuk resepi istimewa kulit kari yang manis, sedap, rangup (saiz cawan), manis, sedap, rangup kulit kari (saiz cawan), pencuci mulut yang kini dicari ramai pengguna di sekeliling kita, mungkin salah satunya rakan yang sudah menggunakan telefon bimbit Digunakan untuk melihat maklumat daripada imej yang digunakan di Internet. Kali ini saya akan kongsikan dengan anda tutorial cara membuat kulit kari yang mudah, sedap, rangup, lembut, sedap, berkedut, tidak keras dan mudah. Jika kita tidak merawatnya dengan betul, hasilnya tidak akan memuaskan atau lazat. Kulit Kari Sedap (Sukatan Kawan) Walaupun lembut, lazat Ö‡ berlapik, ia harus mempunyai aroma Ö‡ rasa yang meningkatkan selera makan kita.

Banyak yang perlu dilakukan untuk kulit kari yang licin, lazat, rangup (saiz lapisan), dari jenis bahan hingga pemilihan bahan segar, cara penyediaan dan penghidangan. Jika anda ingin membuat kari yang lazat, wangi, rangup di rumah, jangan risau tentang hidangan lazat sebesar cawan, kerana hidangan ini boleh menjadi hidangan yang unik jika anda menguasai tekniknya. Berikut adalah gambar rangka licin, sedap, rangup (bersaiz cawan) yang boleh anda gunakan sebagai kulit kari.

Nah, kali ini kami akan cuba membuatkan anda kerak kari yang licin, sedap dan rangup di rumah. Pastikan bahan mudah, produk ini boleh membantu menyihatkan badan anda. Anda boleh membuat kari halus, wangi Õ¢Õ¡Õª kulit rapuh (saiz cawan) menggunakan 13 bahan Ö‡ 4 langkah pemprosesan. Langkah-langkah penyediaan hidangan ini.

Dah kurus 2 ... Ö‡ Masih nak bentuk dengan tangan guna template. Matlamatnya bukan untuk mengejar kreativiti anda, anda mahu intipati senarai. Saya hanya memihak kepada resipi kulit. Sukta ni kalau dapat 35 BJ. Semoga berjaya.

Bahan-bahan Ö‡ rempah yang digunakan untuk membuat kari (saiz cawan) yang licin, wangi, rapuh.

  1. 4 cawan tepung gandum
  2. 1/2 cawan minyak panas
  3. 2 sudu besar marjerin atau mentega
  4. Sedikit garam
  5. 1 gelas air sejuk dari peti sejuk
  6. Isirong sardin dengan telur rebus
  7. 1 balang besar sardin (bertanda AP2)
  8. 4 biji telur (direbus)
  9. Sedikit serbuk kompos (ikut citarasa anda)
  10. 1 biji bawang besar (dicincang halus)
  11. 2 ulas bawang putih (dihiris halus)
  12. 1 lada benggala besar (potong kecil)

Cara membuat kulit kari lembut, sedap dan rangup (saiz cawan)

  1. Bancuh tepung gandum Ö‡ masukkan secubit garam.
  2. Panaskan minyak Ö‡ masukkan marjerin atau mentega. Cairkan Ö‡ bila minyak panas...masukkan tepung Õ¡Õ¼ gaul dengan garfu (sebab panas). Dalam keadaan panas boleh dibancuh atau diperah.
  3. Jika anda membuat serbuk roti, masukkan air sejuk sehingga perlahan-lahan menjadi doh yang tidak melekat di tangan anda. Tidak perlu menggunakan air jika tepung sudah cukup lembut. Kemudian ia sedia untuk dibentuk.
  4. Cara memasak kepala - Panaskan minyak. - Tumis bawang besar, bawang putih dan lada benggala hingga garing. - Masukkan ikan sardin Ö‡ gaul - Masukkan air asam jawa Ö‡ gaul. - Masukkan rempah ratus. - Tuangkan sedikit air. "Potong ikan sardin menjadi kepingan." - Apabila sos kering, tutup api,

Mereka sukakannya. bukankah mudah? Begini cara membuat kari yang licin, wangi, rangup (saiz cawan) yang boleh anda tanam di rumah. Ujian yang baik!

Link copied to clipboard.