Langkah Mudah untuk Membuat Bake Egg With Bread And Sardines yang Lezat Sekali

Telur bakar dengan roti dan sardin

Mencari inspirasi untuk resipi yang unik dan lazat untuk telur bakar dengan roti dan sardin? Langkah mudah untuk membuat telur bakar dengan roti dan sardin yang boleh menyedapkan lidah anda, baru-baru ini pengguna di sekeliling kita benar-benar mencari, mungkin salah satunya. , kawan saya. Orang ramai sudah biasa menggunakan Internet pada telefon pintar mereka untuk mencari maklumat dalam data imej. Kali ini saya akan kongsikan panduan cara membuat telur rebus bersama roti dan sardin lebih homogen. Ia tidak begitu sukar untuk dilakukan, tetapi ia juga tidak mudah. Jika dikendalikan secara tidak betul, hasilnya akan menjadi ringan atau bahkan tidak menyenangkan. Walaupun telur rebus dengan roti dan sardin sedap, ia perlu mempunyai aroma dan rasa yang akan memikat selera kita.

Banyak faktor mempengaruhi kualiti rasa telur bersama roti dan sardin, daripada jenis bahan, pilihan bahan segar hingga cara penyediaan dan penyajian. Di mana sahaja anda berada, jika anda ingin membuat telur hancur bersama roti dan sardin yang lazat, maka anda tidak perlu risau kerana hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa asalkan anda tahu caranya. Berikut adalah gambar telur bakar dengan roti dan sardin.

Bahagian untuk memasak telur dengan roti dan sardin adalah 1 hidangan. Jadi pastikan perkhidmatan ini cukup untuk memberi perkhidmatan kepada anda dan orang tersayang.

Selain itu, masa memasak telur dengan roti dan sardin dianggarkan sekitar 45 minit.

Nah, kali ini, mari kita cuba membuat telur dengan roti dan sardin di rumah. Hidangan dengan bahan-bahan ringkas ini boleh berguna untuk menjaga kesihatan tubuh badan kita. Telur dan sardin dengan roti boleh dibuat dengan 9 bahan dan 4 peringkat pengeluaran. Cara menyediakan makanan.

#telurantarabangsa Setiap kali mak masak dengan telur, mak mesti keluarkan sesuatu yang sedap dan sedap supaya anak-anak yang tak makan telur lupa yang mereka guna telur kat dapur mak 😂🙈. Apabila di dalam ketuhar, aroma yang enak membuatkan anak-anak ingin merasainya. 😂 Hasilnya sangat menggoda. hehehe Mak pun happy, semua dah masak, anak rasa kenyang. Jom cuba. Bahan-bahannya cepat dan mudah disediakan. ️

Bahan dan rempah yang diperlukan untuk memasak telur dengan roti dan sardin:

  1. 4 biji telur ayam
  2. 1 biji bawang merah dihiris
  3. 1 helai daun ketumbar dicincang halus (boleh digantikan dengan daun bawang atau daun bawang)
  4. 1 tangkai lada cayenne dicincang halus (boleh digantikan dengan cili api besar)
  5. 3 ekor ikan sardin dalam tin (saya guna ikan, boleh gantikan tuna dalam tin)
  6. 1/2 sudu teh garam
  7. 1/2 sudu teh rempah sabit
  8. 3 keping roti putih (saya guna roti gardenia gandum)
  9. 7-8 kuali biskut sederhana (pan 5- atau 6 inci boleh digantikan)

Cara membuat telur bakar dengan roti dan sardin

  1. Pertama, sediakan bahan utama: telur, sardin dan roti. Kemudian pukul telur dalam mangkuk dan masukkan bawang besar, ketumbar, cili padi, garam, rempah ratus dan sardin.
  2. Saya hanya mengambil ikan. Kemudian campurkan semua bahan yang disertakan.
  3. Kemudian tuang adunan telur ke dalam loyang kek sederhana. Selepas masukkan, boleh hancurkan dan hancurkan roti kita dan masukkan sahaja ke dalam adunan telur. Kita juga boleh taburkan keju pada doh. Saya guna mozzarella
  4. Kemudian panaskan ketuhar pada suhu 180 darjah selama 10 minit. Kemudian kurangkan suhu kepada 160 darjah dan masak selama 30 minit. Lihat setiap relau. 😍 Siap boleh dijadikan bancuhan keluarga untuk minum petang. Saya makan dengan sos Thai. Rasanya sedap dan aromanya menyelerakan. Semoga berjaya!

Terima kasih kerana membaca resipi yang dibentangkan oleh pasukan kami di halaman ini. Kami berharap resipi mudah telur rebus dengan roti dan sardin di atas dapat membantu anda menyediakan hidangan lazat untuk keluarga/rakan anda atau bertukar menjadi idea perniagaan masakan. Semoga berjaya!

Link copied to clipboard.